Shindo-ohjaus

Shindo on japanilaisen Kazuko Kuratomin kehittämä hoitomenetelmä, josta on kehitetty itsehoidollisia harjoituksia. Sana shindo tarkoittaa sydämen johdatusta eli löydämme tien oman itsemme tuntumaan. Se on jokaisen henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu kehotyöskentelyyn perustuva menetelmä. Sillä voidaan vahvistaa terveyttä, hyvinvointia, oppimiskykyä, elämäniloa ja jopa ehkäistä sairauksia.

Shindon perusharjoituksia ja hoitomuotoja ovat mm. rentoutusharjoitukset, meridiaanivenytykset, jalkahoito ja Freefall (hartia/niska)hoito. Shindo perusvenytykset ovat yksinkertaisia harjoituksia, joita opetetaan Shindo-ryhmässä ja niitä suositellaan käyttämään lisäksi myös itsehoitona. Venyttelyjen tarkoituksena on auttaa harjoittelijaa pääsemään turhasta mielen ja kehon jännityksestä. Tärkeä osa harjoituksia on myös hengityksen syventäminen ja rento keskittyminen.

Shindo-ohjauksessa käydään läpi kaikki shindon perusmeridiaanivenyttelyt, joista saat myös kirjalliset ohjeet kotiharjoittelua varten. Ohjauksessa saa myös rentoutusohjeita/-hoitoa. Shindo-ohjauksessa kannattaa käydä ainakin kerran ja jonkin ajan päästä ottaa kontrollikäynti, jossa tarkastetaan, että teet venyttelyt oikein.

Shindo-ohjaukseen voit tulla joko yksilöllisesti, pareittain, tai kolmen hengen pienryhmässä.

Hinnat

Shindo-ohjaus (60min)

Yksilöohjaus 60€ 

Pariohjaus 100€

3.hlö pienryhmä 120€