Henkilökunta

Milla Lampinen

fysioterapeutti (AMK), liikunnanohjaajatutkinto, triggerpiste-hieroja, PhysioPilates-ohjaaja

 • fysioterapia (Tules, neurol., vanhukset)
 • akupunktio
 • faskiamanipulaatio (Stecco) / faskiakäsittelyt
 • triggerpiste-hieronta /hieronnat 
 • PhysioPilates -ohjaukset (yksilö ,ryhmät)
 • shindo-ohjaus (yksilö, ryhmät)
 • liikunnanohjaus /ryhmäohjaus
 • kinesioteippaukset
 • kotikäynnit (Tules, neurol., veteraanit jne.)

Olen fysioterapeutti (v. 2002 lähtien), liikunnanohjaaja (1999 lähtien). Tällä hetkellä teen eniten töitä Tules-asiakkaiden parissa. Olen erikoistunut triggerpiste-hierontaan, josta minulla on jo 15 vuoden kokemus. Osana muuta fysioterapiaa ja muita tekniikoita triggerpiste-hoidolla on mahdollista saada erittäin hyviä hoitotuloksia. Akupunktiota olen antanut vuodesta 2014/2015 lähtien; olen käynyt lääketieteellisen akupunktuurikoulutuksen fysioterapeuteille (15ov,) ja PhysioPilatesta (PhysioPilates-ohjaajakoulutus) olen ohjannut sekä ryhmille että yksilöllisesti jo vuodesta 2009 lähtien.  Lisäksi vuosien varrella olen käynyt erilaisia koulutuskokonaisuuksia fysioterapian puolelta mm. MET-lihasnergiatekniikat, Anatomy Trains-lihaskalvo(fascia)-kursseja ja muita lihaskalvokäsittely /pehmytkudoskäsittely-kursseja, kinesioteippauskursseja sekä muita Tules- puolen fysioterapian koulutuskokonaisuuksia, joista viimeisempänä Faskiamanipulaatio Steccon-  menetelmän mukaan. Olen käynyt myös neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutuksen (v. 2014), Shindo-rentoutusohjaajakoulutuksen ja FISAF:n aerobicohjaaja -koulutuksen, fysiokimppa-ohjaajakoulutuksen.  

Liikunnan parissa olen työskennellyt jo nuoruudesta asti. Ohjaten erilaisia ryhmiä mm. naisvoimistelua, lasten- ja nuortenliikuntaa, aerobicia ja erilaista kuntojumppaa, vesijumppaa, jne. ihan laidasta laitaan. Fysioterapiaa olen tehnyt työkseni sekä yksityisellä- että kuntapuolella. Tules-asiakkaiden, neurologisten potilaiden (kehitysvammaiset, vaik.vamm., MS-pot., reumapot., Azheimer-pot. jne.) sekä vanhusten parissa. Fysioterapia -yrittäjänä olen toiminut v.2013 lähtien. 

Varaa aika MIllalle:

Monica Vepsäläinen

kuntohoitaja, triggerpiste-hieroja, kalevalainen jäsenkorjaaja, PhysioPilates-ohjaaja

 • fysioterapia (Tules)
 • triggerpiste-hieronta / klassinen hieronta
 • faskiakäsittelyt
 • Kalevalainen jäsenkorjaaja (kisälli)
 • PhysioPilates-ohjaus (yksilö, ryhmät)
 • Shindo-ohjaus (yksilö, ryhmät)
 • kinesioteippaukset

Triggerhieronnasta minulla on 19 vuoden kokemus. Suurimman osan työurastani olen työskennellyt tuki-ja liikuntaelinvaivojen parissa kohderyhmän ollessa työikäiset ja ikääntyneet.Olen opiskellut kalevalaista jäsenkorjausta (kisälli). Koulutus syvensi ymmärrystä varsinkin alaraajojen pituuseron ja lantion virheasentojen vaikutuksesta si-nivelen alueen kiputiloihin ja koko kehon kineettiseen ketjuun. Käytän näitä oppeja hyödykseni muiden tekniikoiden ohessa asiakkaan tarpeiden mukaan.Lisäksi olen käynyt AnatomyTrains- lihaskalvo/ fasciakursseja sekä kinesioteippaus kurssin. Physiopilates ohjaajaksi valmistuin 2019.

Varaa aika Monicalle:

Hanna Kaunisto (Vyöhyketerapia)

Olen viimeistä kurssia vaille valmis refleksologi eli koko kehon vyöhyketerapeutti ja terveydenhoitaja.

Olen tehnyt n. 25 vuotta terveydenhoitajan töitä raskaana olevista naisista aina ikäihmisiin asti. Viimeiset 18 vuotta olen ollut lastenneuvolan terveydenhoitajana. Vuonna 2019 jätin vanhan työni ja lähdin toteuttamaan unelmaani. Aloitin koko kehon vyöhyketerapia- eli refleksologiaopinnot Tampereelle Medika Novassa syksyllä 2019. Medika Novan koulutus täyttää luonnonlääketieteen keskusliiton LKL :n koulutusvaatimukset. 

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista,  liikunnasta ja ravinnosta, sekä koululääketiedettä tukevista hoitomuodoista.  Olen opiskellut myös funktionaalista ravinto-oppia. 

Minulle on tärkeää, että pystyn mahdollisimman kokonaisvaltaisesti tarjoamaan apua asiakkaideni eri elämäntilanteiden tuomiin haasteisiin ja tekemään yhteistyötä eri alan ammattilaisten kanssa asiakkaan hyväksi.  Ajattelen että yhdessä toimien olemme enemmän.

Terapeuttina minulle on tärkeää, että minulla on aikaa keskittyä asiakkaan kuunteluun, rauhalliseen kohtaamiseen ja myös kehon viestien kuunteluun. 

Vyöhyketerapeuttina koen olevani kuin kehon kartanlukija. Vyöhykehoidossa keho itse pääsee kertomaan meille viestinsä heijasteidensa kautta. Vyöhyketerapiassa minua kiehtovat sen moninaiset mahdollisuudet hoitaa ja tasapainottaa elimistöä, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti.

Kun kehomme alkaa voimaan paremmin, niin mielemmekin vapautuu ja vapaudumme löytämään uusia ratkaisuja elämämme erilasiin haasteisiin.

Muita koulutuksiani ovat: 

 • VaVu- koulutus (varhainen vuorovaikutus)
 • WHO:n imetysohjaajakoulutus
 • Lähisuhdeväkivalta- kouluttajan pätevyys

Varaa aika Hannalle: